Antena 3 CNN Externe Flori și lumânări pentru Evgheni Prigojin. Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu șefului grupării Wagner

Flori și lumânări pentru Evgheni Prigojin. Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu șefului grupării Wagner

Sute de oameni au venit cu flori și lumânări, miercuri seara, în fața fostului sediu Wagner din Sankt Petersburg, orașul natal al lui Evgheni Prigojin.

Flori și lumânări pentru Evgheni Prigojin. Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu șefului grupării Wagner
Sursa foto: Profimedia Images
de Laura Dinu    |    24 Aug 2023   •   06:38

Oamenii s-au adunat la Sankt Petersburg, miercuri seara, pentru a-i aduce un omagiu fondatorului Grupului Wagner, Evgeni Prigojin, după ce autoritățile ruse au anunțat că avionul în care se afla s-a prăbușit.  

Susținătorii acestuia au afișat un banner mare, în fața sediului grupării militare, pe care au scris: ”Wagner PMC. Suntem împreună!”.  

Oamenii au venit, de asemenea, cu flori și au aprins lumânări pentru Prigojin, scrie CNN.

Citește și: Evgheni Prigojin a murit, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în regiunea Tver din Rusia 

Miercuri seara, agenția de aviație a Rusiei a declarat că Prigojin se afla la bordul unui avion privat care s-a prăbușit la nord de Moscova. Nimeni nu a supraviețuit.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Avionul care s-a prăbușit lângă Tver a dispărut de pe radar la 26 de minute de la decolare, a relatat o sursă REN TV. La ora 17.54 avionul a decolat din Sheremetyevo spre Pulkovo. La un moment dat, aeronava a dispărut de pe radar, iar echipajul nu a mai răspuns la apelurile dispecerului. Potrivit unuia dintre martorii oculari, prăbușirea a avut loc la ora 18:22, avionul cazând fără o aripă.

Cadavrele lui Evgheni Prigojin și ale lui Dmitri Utkin au fost "identificate preliminar”, susține postul de televiziune Tsargrad. Canalul mai relatează, citând o sursă din comisia Agenției Federale de Transport Aerian, că avionul lui Prigojin ar fi fost aruncat în aer. Nu există nicio confirmare oficială a acestei informații.

 

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close