Forţele aeriane siriene au efectuat raiduri în regiunea Damasc

de G.S.    |    04 Noi 2012   •   12:52
Forţele aeriane siriene au efectuat raiduri în regiunea Damasc Foto: Mediafax/AFP

Forţele aeriene siriene au efectuat duminică raiduri în regiunea Damasc, după lupte violente date în zorii zilei între trupele regimului şi rebeli în capitală, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.
   
Aceste noi operaţiuni militare au loc la o zi după ce 194 de persoane au fost ucise, 36 dintre acestea murind într-un bombardament în regiunea Idleb (nord-vest), potrivit OSDO, care se bazează pe o reţea de militanţi şi surse medicale.
   
Organizaţia neguvernamentală a vorbit despre un important dispozitiv de securitate şi despre drumuri blocate duminică dimineaţă la Damasc, după luptele date în zorii zilei între insurgenţi şi soldaţi în nord-vestul capitalei.
   
De la începutul revoltei populare, în martie 2011, care s-a militarizat în faţa represiunii, peste 36.000 de persoane au murit în violenţele înregistrate în Siria, conform Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close