Antena 3 CNN Externe Fost fotbalist brazilian, decapitat la Rio de Janeiro

Fost fotbalist brazilian, decapitat la Rio de Janeiro

Fost fotbalist brazilian, decapitat la Rio de Janeiro
Sursa foto: Foto: AP
30 Oct 2013   •   18:48

Fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, în vârstă de 35 de ani, a fost ucis la Rio de Janeiro, informează presa internaţională, care menţionează că victima a fost decapitată şi capul lăsat în pragul locuinţei sale, pentru a fi găsit de soţie, informează Mediafax.

Restul corpului fostului fotbalist nu a fost găsit.
   
Soţia lui Silva Santos a găsit capul fostului sportiv, marţi dimineaţă, într-un rucsac, în pragul casei, cu limba tăiată şi cu ochii scoşi.
   
Joao Rodrigo Silva Santos s-a retras din activitatea de fotbalist în urmă cu doi ani, după ce a jucat, de-a lungul carierei, pentru mai multe cluburi din Rio de Janeiro, Suedia şi Honduras. Recent, el şi-a deschis o firmă de vânzare de alimente sănătoase şi suplimente alimentare.
   
Potrivit poliţiei locale, Santos ar fi fost răpit luni seară, după ce şi-a închis magazinul. Unii martori au văzut câţiva bărbaţi urcându-l pe fostul jucător cu forţa în maşina sa şi plecând în viteză, înainte de miezul nopţii.
   
Cumnatul lui Santos a declarat pentru presa braziliană că soţia fostului fotbalist, Geisa Silva, în vârstă de 31 de ani, a stat trează toată noaptea, după ce soţul ei nu a venit acasă. "De fiecare dată când trecea prin zonă o maşină, mergea la geam să vadă dacă e el. Se pregătea să plece la muncă, în jurul orei 05.30, când a auzit un zgomot, a deschis uşa şi a văzut rucsacul. Când l-a deschis, a văzut capul lui. Din câte ştiu, el nu avea duşmani şi nici soţia sa nu avea duşmani", a afirmat el.
   
Investigatorii verifică varianta uciderii lui Santos de către o bandă de traficanţi de droguri, având în vedere faptul că soţia fostului sportiv lucrează în poliţia militară. Însă potrivit poliţiştilor, femeia are îndatoriri de asistent social, nu face parte din patrule şi nu face arestări, ca alţi ofiţeri de poliţie.



×
Subiecte în articol: Rio de Janeiro fotbal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close