Antena 3 CNN Externe Fotografia care l-a demascat. Un fost membru Ku Klux Klan candida pentru o funcţie publică în oraş. Autorităţile au luat foc

Fotografia care l-a demascat. Un fost membru Ku Klux Klan candida pentru o funcţie publică în oraş. Autorităţile au luat foc

Fotografia care l-a demascat. Un fost membru Ku Klux Klan candida pentru o funcţie publică în oraş. Autorităţile au luat foc
de O.P.    |    24 Iun 2012   •   15:54

Viaţa în acest orăşel era una liniştită. Toată lumea se cunoştea cu toată lumea, iar trecutul fiecărui om era ca o carte deschisă. Numai că o fotografie făcută în urmă cu zeci de ani a generat un scandal uriaş.

Şeriful comitatului Cherokee din Roger Garrison a fost surprins îmbrăcat şi costumat într-una din uniformele Ku Klux Klan, una din cele mai radicale grupări rasiste din SUA.



În apărare, şeriful, care candida din nou pentru această funcţie în comitat, a declarat că fotografia a fost făcută într-o seară de Halloween, pe când el avea numai 22 de ani.

"Nu pot să neg că a fost un gest stupid. Dar ce tânăr de 22 de ani nu face greşeli?", a spus şeriful la un post de televiziune local.

Fotografiile au fost trimise postului de televiziune de o persoană care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Cert este că în urma acestor imagini s-a pornit un adevărat scandal.


 

×
Subiecte în articol: scandaluri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close