Antena 3 CNN Externe Fotografia cu Lady Di pe care Casa Regală a Marii Britanii a ţinut-o ASCUNSĂ. "Urma să se logodească peste două zile şi ea făcea ASTA"

Fotografia cu Lady Di pe care Casa Regală a Marii Britanii a ţinut-o ASCUNSĂ. "Urma să se logodească peste două zile şi ea făcea ASTA"

Fotografia cu Lady Di pe care Casa Regală a Marii Britanii a ţinut-o ASCUNSĂ. "Urma să se logodească peste două zile şi ea făcea ASTA"
de O.P.    |    16 Oct 2013   •   07:30

Se cunoaşte prea bine faptul că "prinţesa inimilor" nu era deloc în inimile celor din "familia cu sânge albastru". Regina Elisabeta a Marii Britanii se comporta destul de rece cu Prinţesa Diana, iar acest lucru a dus la scăderea popularităţii familiei regale, în rândul populaţiei.

În momentul în care a fost anunţată în mod oficial moartea prinţesei Diana, tăcerea îndelungată a Casei Regale a Marii Britanii, dar şi discursul rece al reginei au înfuriat populaţia.

Biografii controversate au scos la iveală faptul că Lady Di nu a fost deloc dorită de regina-mamă. Jurnaliştii de la Daily Mirror au dat peste fotografia pe care Casa Regală a ţinut-o ascunsă vreme de zeci de ani, din dorinţa de "a-i spăla imaginea de cuceritoare" a Prinţesei Diana.


"Diana urma să facă parte din familia regală a Marii Britanii şi totuşi, cu două zile înainte de a-şi anunţa logodna cu prinţul Charles, ea se poza în poala unui alt bărbat", scriau jurnaliştii de la Daily Mirror.

Fotografia a apărut "ca prin minune" după moartea tragică a prinţesei, fiind interpretată la acea dată ca încă o lovitură menită să păteze imaginea caldă pe care "prinţesa inimilor" reuşise să şi-o contureze în rândul populaţiei.


Detalii despre această fotografie au apărut în cea mai recentă carte scrisă despre Prinţesa Diana de scriitorul Alan Power: "Princess Diana Conspiracy", carte în care sunt tratate cele mai fierbinţi, controversate, dar şi şocante detalii din viaţa tumultuoasă a prinţesei.


×
Subiecte în articol: printesa Diana
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close