Antena 3 Externe Franța respinge certificatul de vaccinare anti-COVID

Franța respinge certificatul de vaccinare anti-COVID

de Alexandra Ionescu    |    12 Mai 2021   •   13:49
Franța respinge certificatul de vaccinare anti-COVID Pixabay

Parlamentul din Franța respinge certificatul de vaccinare COVID-19. După lungi dezbateri aprinse și într-o atmosferă extrem de tensionată, Adunarea Națională a decis respingerea acestui certificat.

Deputații francezi au criticat dur proiectul de lege, asta pentru că au considerat că acesta ridică foarte multe întrebări care au rămas fără răspuns și ar reprezenta o măsură controversată.

Cu 108 voturi "împotrivă" și 103 "pentru", certificatul de vaccinare a fost respins, informează Le Figaro.

„Nu a existat niciun dialog” pe „liniile directoare” ale textului, în cadrul majorității, a explicat Philippe Latombe (MoDem), subliniind unanimitatea grupului său împotriva articolului. Guvernul poate cere în continuare un alt vot.

Președintele Emmanuel Macron a declarat în mai multe rândul că certificatul de vaccinare va fi un instrument cheie în vederea relaxării măsurilor, asta pentru că le-ar permite oamenilor să arate că s-au vaccinat sau că au rezultate negative la testul COVID-19.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close