Antena 3 CNN Externe ”Frumoasa lui soție” i-a lăsat traume pentru tot restul vieții. Ce face dragostea din om...

”Frumoasa lui soție” i-a lăsat traume pentru tot restul vieții. Ce face dragostea din om...

”Frumoasa lui soție” i-a lăsat traume pentru tot restul vieții. Ce face dragostea din om...
Sursa foto: Foto: Daily Mail
01 Oct 2012   •   17:28

Pentru majoritatea oamenilor, luna de miere cel mai așteptat eveniment de după căsătorie, care ar trebui să ofere multe amintiri frumoase. Însă pentru Paul Fitzpatrick, vacanţa petrecută alături de proaspata lui mireasă i-a produs traume pentru tot restul vieții, scrie The Sun.

Britanicul în varstă de 56 de ani a povestit coşmarul prin care a trecut după nunta cu Mbarka (30 de ani), o femeie de origine tunisiană.

Fitzpatrick a fost sechestrat de familia tinerei, care l-a ţinut ostatic timp de zece zile. Acesta a fost ameninţat că i se vor tăia degetele dacă nu le va da toate economiile sale.

"Am fost îngrozit. Chiar am crezut că mă vor ucide. Mi-au spus că îmi vor tăia degetele dacă nu le dau banii. Mi-au luat toţi banii pe care îi aveam la mine, laptopul şi hainele. Am fost închis pana cand banii au ajuns din Anglia. Nu mai am nimic. Cred că mi-a furat 20.000 de lire sterline", a declarat bărbatul.

Britanicul a reuşit să scape din casa soţiei sale şi să ajungă la ambasada Marii Britanii, de unde a fost trimis acasă.

Cei doi s-au cunoscut în 2011, în timpul unei vacanțe în oraşul Sousse, din Tunisia. “Era o femeie frumoasă şi ne-am înţeles bine. A fost o vacanţă extraordinară", a povestit Paul Fitzpatrick.

Ei s-au căsătorit în aprilie 2012. După 5 zile de la nuntă, bărbatul s-a întors acasă pentru a aranja detaliile în vederea unei luni de miere ce trebuia să dureze 3 luni. Dupa ce a revenit în Tunisia, aventura lui s-a transformat în coşmar.

“A fost o înşelătorie si eu am fost un prost. Am crezut că mă iubeşte, dar nu eram decat o sursă de venit pentru ea”, a mai spus Paul.

×
Subiecte în articol: luna de miere
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close