Gafă uriașă la Casa Albă. Soțul premierului Luxemburgului, ignorat în descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO

de A.M.P    |    29 Mai 2017   •   19:05
Gafă uriașă la Casa Albă. Soțul premierului Luxemburgului, ignorat în descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO Foto: Agerpres

Casa Alba l-a ignorat pe Gauthier Destenay, soțul premierului Luxemburgului Xavier Bettel, al cărui nume nu apare în descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO, la summitul de la Bruxelles, scrie The Independent.

Deși apare în poza de grup, numele lui Destenay nu este menționat. Cu toate acestea, numele Melaniei Trump apare de două ori.

Ulterior, după sesizarea presei, numele lui Destenay a fost trecut în descriere.

Descrierea originala era: “Prima Doamna Melania Trump alaturi de regina Mathilde a Belgiei si alti parteneri ai liderilor NATO: Prima Doamna a Turciei, Emine Erdogan, a Islandei, Thora Margret Baldvinsdottir; Prima Doamna a Frantei Brigitte Trogneux; Prima Doamna Melania Trump; a Sloveniei Mojca Stropnik; a Bulgariei Desislava Radeva; a Belgiei Amélie Derbaudrenghien si a Norvegiei Ingrid Schulerud, in timpul vizitei ei de joi, 25 mai 2917 (?!), la Palatul Regal din Bruxelles.

Premierul liberal luxemburghez Xavier Bettel s-a căsătorit cu partenerul său belgian, Gauthier Destenay, în urmă cu doi ani, devenind primul lider din Uniunea Europeană care se căsătoreşte cu un partener de acelaşi sex.

Picture: White House / Facebook

 

x close