Antena 3 CNN Externe Glumeţul George Bush, faţă-n faţă cu ziariştii

Glumeţul George Bush, faţă-n faţă cu ziariştii

Glumeţul George Bush, faţă-n faţă cu ziariştii
29 Mar 2007   •   20:46

Preşedintele american, George Bush, a fost aplaudat la scenă deschisă, la întâlnirea anuală cu ziariştii. Liderul american a demonstrat că nu-i lipseşte simţul umorului, şi a fost primit cu simpatie, după ce a făcut glume pe seama unor întâmplări din timpul mandatului său. Faţă-n faţă cu jurnaliştii americani, preşedintele George Bush s-a ţinut de glume. Remarcile sale au stârnit ropote de aplauze. ''Anul trecut, rata popularităţii mele era la 30 la sută, nominalizarea mea pentru Curtea Supremă era respinsă, iar vicepreşedintele a împuşcat pe cineva'', a declarat Bush. De la eveniment a lipsit vicepreşedintele Statelor Unite, Dick Cheney.

''Îmi pare rău, vicepreşedintele n-a putut veni. A avut câteva săptămâni grele. Să fiu sincer, sentimentele lui sunt cam rănite. A spus că se duce în vacanţă, în Afganistan, unde oamenii îl plac'', a precizat Bush. Săptămâna aceasta, Dick Cheney a fost victima unui atentat sinucigaş. Demnitarul, aflat în vizită în Afganistan, a scăpat nevătămat după un atac produs în apropierea bazei militare la care se afla delegaţia americană.

Preşedintele nu l-a iertat nici pe candidatul democrat la preşedinţie, Barack Obama. ''Apropo, nu ştiu exact dacă senatorul Obama este aici. Ultima dată, am auzit că nu vine la întâlnirea cu jurnaliştii... nu e suficientă presă'', a adăugat preşedintele SUA. După discursul preşedintelui, atmosfera a fost întreţinută de consilierul politic, Karl Rove. Acesta a fost cu greu convins să cânte o melodie rap.

Antena 3

×
Parteneri
Răsturnare de situație în ultimul sondaj pentru București
x close