Antena 3 Externe I-a comandat iubitului de ceva mâncare. La scurt timp, i-a sunat telefonul și a primit o veste cumplită. „În momentul în care am deschis uşa, am văzut că...”

I-a comandat iubitului de ceva mâncare. La scurt timp, i-a sunat telefonul și a primit o veste cumplită. „În momentul în care am deschis uşa, am văzut că...”

30 Aug 2018   •   12:22
I-a comandat iubitului de ceva mâncare. La scurt timp, i-a sunat telefonul și a primit o veste cumplită. „În momentul în care am deschis uşa, am văzut că...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Kayla Speer

Kayla Speer este o tânără în vârstă de 23 de ani, din West Burlington, care a vrut să-i facă o surpriză iubitului şi să-i comande un sandviş.

Tânărul învăța pentru examene și fata s-a gândit că în acest fel îl va face o bucurie. Şi, cum acesta locuia la o distanţă de trei ore de fată, Kayla a pus mâna pe telefon și a dat comandă de mâncare. 
Mai târziu, tânărul i-a trimis fetei un mesaj cu „Mulţumesc”.  Numai că, între timp, Kayla a primit un telefon chiar de la firma de catering. 

„Nu am mai făcut aşa ceva niciodată, dar nici nu puteam să tac. Am livrat comanda la iubitul tău. Numai că, în momentul în care a deschis uşa, am văzut că pe canapea era o tânără. M-am simţit prost şi, după ce i-am pus sandvişul în mână, am plecat. După aia am pus mâna pe telefon şi te-am sunat”, i-a spus băiatul care a livrat comanda. 

Aşa cum era de aşteptat, cei doi s-au despărţit, nu înainte ca fata să-l facă de râs pe internet pe iubăreţ, potrivit thisisinsider.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close