Antena 3 CNN Externe "I-am implorat să mă omoare. M-au găurit cu bormaşina, mi-au capsat buzele şi urechile, şi mi-au rupt oasele feţei"

"I-am implorat să mă omoare. M-au găurit cu bormaşina, mi-au capsat buzele şi urechile, şi mi-au rupt oasele feţei"

"I-am implorat să mă omoare. M-au găurit cu bormaşina, mi-au capsat buzele şi urechile, şi mi-au rupt oasele feţei"
Sursa foto: foto: nydailynews.com
23 Mai 2012   •   22:30

Şase persoane din Utah au fost arestate după ce poliţiştii au descoperit că i-au capsat buzele colegului lor de apartament, i-au capsat urechile şi pieptul, l-au găurit cu o bormaşină şi l-au bătut în timpul unei sesiuni de tortură brutală din week-end, scrie nydailynews.com.

Jennifer Moses, 30 de ani, Carl Lee Moses, 26 de ani, David Masters, 55 de ani, Paula Masters, 43 de ani, Brandon Haggard, 20 de ani şi Tracy Jordan, 45 de ani, care trăiau împreună în Magna, lângă Salt Lake City, l-au răpit pe Thomas Chapman, 41 de ani, sâmbătă seara, la ora 21,00.



"Sextetul" sadic l-a târât pe noul coleg de apartament la subsol, sub ameninţare cu arma, punându-i cătuşe la mâini şi legându-l la picioare.

În următoarele ore i-au capsat buzele, urechile şi pieptul. L-au tăiat cu un cuţit, l-au găurit cu bormaşina, l-au lovit în cap cu diferite obiecte, inclusiv o cârjă, o tastatură, un laptop şi o puşcă.

"I-am implorat să mă omoare, pentru că nu mai puteam suporta", a declarat Chapman.

"Echipajul" a decis să îi dea drumul abia în jurul orei 04,00, după ce acesta i-a implorat în nenumărate rânduri să îl omoare sau să îi dea drumul. El a fugit în casa unui prieten din apropiere, purtând doar lenjerie intimă şi cu o mână încă încătuşată, şi a chemat poliţia.

Cei şase colegi de apartament au fost arestaţi mai târziu şi acuzaţi de răpire deosebit de gravă, vătămare corporală gravă şi obstrucţionarea justiţiei. Poliţiştii au percheziţionat casa şi au găsit o parte din instrumentele de tortură pe care cei şase le puseseră la înmuiat într-o găleată cu soluţie de curăţare.

Chapman a fost tratat la spital pentru tăieturi, vânătăi şi oase rupte la faţă. El a declarat că se mutase în casă doar cu o săptămâna înainte şi urma să recondiţioneze baia în loc de plata chiriei pe prima lună. Nu îşi dă seama care este motivul pentru care cei şase l-au torturat.

×
Subiecte în articol: Utah
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close