Antena 3 CNN Externe Imagini incredibile. Un bărbat îngropat în zăpadă îşi filmează salvarea cu o cameră montată pe cască

Imagini incredibile. Un bărbat îngropat în zăpadă îşi filmează salvarea cu o cameră montată pe cască

Imagini incredibile. Un bărbat îngropat în zăpadă îşi filmează salvarea cu o cameră montată pe cască
Sursa foto: Foto: coolershaker.com
30 Mar 2011   •   12:30

James Drummond, un practicant de snowboard a trecut printr-o experienţă terifiantă pe o pârtie din California. El îşi filma prietenii în timpul coborârii, şi-a pierdut echilibrul şi a ajuns într-o groapă în zăpadă între copaci, informează ABC.

Camera de filmat, fixată pe cască, a surpins toate momentele de groază prin care a trecut bărbatul, îngropat în zăpadă, cu capul în jos.

Timp de 20 de minute el a săpat în jurul său pentru a-şi putea folosi telefonul mobil. Soţia sa l-a sunat chiar în momentul în care a reuşit să ajungă la acesta.

Deşi speriat, Drummond şi-a păstrat luciditate şi a instruit-o pe soţia sa să transmită numărul lui de telefon salvatorilor. Aceştia au reuşit să îl găsească rapid, cu ajutorul instrucţiunilor pe care chiar el le-a transmis prin telefon.

După aproximativ o oră de stat sub zăpadă, bărbatul a fost scos de salvatori, fiind capabil să coboare pârtia pe propria placă de snowboard. Întreaga experienţă a fost filmată de camera montată pe casca de protecţie.

 

×
Subiecte în articol: salvare
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close