Antena 3 CNN Externe IMAGINI LIVE din Ucraina. LUNETIŞTII trag asupra jurnaliştilor. Forţele de ordine folosesc MUNIŢIE de RĂZBOI

IMAGINI LIVE din Ucraina. LUNETIŞTII trag asupra jurnaliştilor. Forţele de ordine folosesc MUNIŢIE de RĂZBOI

IMAGINI LIVE din Ucraina. LUNETIŞTII trag asupra jurnaliştilor. Forţele de ordine folosesc MUNIŢIE de RĂZBOI
de O.P.    |    20 Feb 2014   •   13:28
PROTESTE UCRAINA: Violenţele s-au reluat joi la Kiev, unde un fum dens a invadat Piaţa Independenţei, în timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot, relatează Russia Today, în pagina electronică.

UPDATE: Corespondentul postului de televiziune, Egor Piskunov, împreună cu alţi colegi, au fost ţinta unor focuri de armă în timp ce filmau manifestaţiile din Piaţa Independenţei din Hotelul Ucraina. Protestatarii au preluat joi controlul asupra Hotelului Ucraina, situat în centrul Kievului, unde sunt cazaţi inclusiv parlamentari.

UPDATE
: Echipa de jurnalişti de la postul de televiziune Russia Today a fost ţinta unor focuri de armă trase de un lunetist asupra camerei de hotel în care aceştia se aflau pentru a transmite în direct manifestaţiile de la Kiev.

Jurnaliştii nu au fost răniţi, însă un glonţ a spart fereastra camerei în care se aflau.

UPDATE: AFP: 45 de persoane au fost ucise în această dimineaţă.

UPDATE: 13 oameni au murit doar într-o oră - raportul dat de medici

UPDATE:Bilanţul violenţelor de la Kiev a ajuns la 35 de morţi, informează Russia Today, în pagina electronică.

UPDATE
: Trei miniștri europeni sosiți la Kiev și-au anulat întâlnirea cu președintele ucrainean, după reizbucnirea violențelor între poliție și protestatari, în centrul orașului, informează Reuters. Șefii diplomațiilor din Franța, Germania și Polonia, respectiv Laurent Fabius, Frank-Walter Steinmeier și Radoslav Sikorski, sosiseră joi dimineața la Kiev, în încercarea de a convinge puterea și opoziția să găsească o soluție la criza din țară.

PIATA INDEPENDENTEI, ÎNAINTE şi DUPĂ PROTESTELE DIN Ucraina
:



UPDATE: Potrivit agenției menționate, care îl citează pe fotograful Vasili Fedosenko, 15 cadavre zac acoperite de pături în zona Pieței Independenței. Fotograful a relatat că a văzut șase oameni morți în partea de nord-vest a pieței, apoi la puțin timp a văzut alți patru în cealaltă parte a Maidanului. Alte cinci cadavre au fost văzute de Fedosenko în fața hotelului "Ukraina" din apropierea Pieței Independenței.

UPDATE: Cel puțin 15 persoane au fost ucise în noile confruntări violente izbucnite joi dimineața între forțe antiguvernamentale și poliție, în pofida unui armistițiu încheiat miercuri seara între putere și opoziție, informează Reuters.

UPDATE: Televiziunea ucraineană Espreso.TV a difuzat joi imagini în care se puteau vedea cadavrele a cinci protestatari în apropierea unei cafenele din faţa hotelului Kazaţkii, din Piaţa Independenţei din Kiev.

UPDATE: Jurnalist Reuters: "Pe Maidan sunt cel puţin 15 cadavre"

UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii oferite de AFP, forţele de ordine ar folosi muniţie de război împotriva protestatarilor.

UPDATE: Sportivii ucraineni, prezenţi la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, au părăsit satul sportiv şi se întorc spre ţara lor, unde au loc proteste violente

UPDATE: Jurnalistă din Ucraina: "Parlamentul este evacuat"

UPDATE
:Cel puţin 10 oameni au murit astăzi în Kiev. Victimele  şi răniţii au fost împuşcaţi, dar nu se ştie dacă au fost gloanţe de cauciuc sau muniţie de război. Anterior, sute de manifestanţi au atacat şi respins un cordon al poliţiei în Maidan, Piaţa Independenţei din Kiev.

UPDATE: Pe Facebook au apărut mai multe pagini care susţin protestatarii din Kiev. Pe aceste pagini de pe reţeaua de socializare sunt postate imagini şi video-uri din timpul manifestaţiilor. Una din cele mai răspândite fotografii este aceasta:



UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii, în urma violenţelor din această dimineaţă, cel puţin un om şi-a pierdut viaţa.

UPDATE: Zgomote puternice, provenind probabil de la lucrările de construire a baricadelor, şi strigăte se aud permanent în piaţă. Potrivit aceleiaşi, surse, există informaţii cu privire la noi ciocniri în pofida armistiţiului.

Bilanţul violenţelor a ajuns la 28 de morţi şi 287 de persoane spitalizate, a anunţat Ministerul ucrainean al Sănătăţii.

Ministerul a precizat într-un comunicat postat pe site-ul său de Internet că patru tineri cu vârste mai mici de 18 ani şi doi cetăţeni străini figurează printre răniţii violenţelor de marţi seara din capitala ucraineană.

Forţele de ordine s-ar fi retras din faţa manifestanţilor.

IMAGINI LIVE DIN KIEV:




×
Subiecte în articol: Proteste Ucraina proteste kiev
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close