Antena 3 CNN Externe „În timp ce citeşti asta, Niek este singur şi şomer”. Metoda ingenioasă prin care un olandez şi-a găsit un loc de muncă

„În timp ce citeşti asta, Niek este singur şi şomer”. Metoda ingenioasă prin care un olandez şi-a găsit un loc de muncă

„În timp ce citeşti asta, Niek este singur şi şomer”. Metoda ingenioasă prin care un olandez şi-a găsit un loc de muncă
Sursa foto: Foto: helpniekuitdeww.nl
06 Ian 2014   •   12:12

Un olandez şomer a fost asaltat cu oferte de locuri de muncă după ce a creat un site care scotea în evidenţă starea proastă în care se afla.

Niek Gooren - designer multimedia - a postat pe site-ul său imagini în care apărea stând pe canapea deprimat şi mâncând chipsuri. „În timp ce citeşti asta, Niek este singur şi şomer”, se arăta în mesajul care însoţea imaginile.

Olandezul a mai postat pe site şi CV-ul său împreună cu o listă a proiectelor la care a lucrat. El a explicat pe site că firma care îl va angaja va face economii serioase, pentru că îşi bea cafeaua fără zahăr şi lapte. De asemenea, el a mai ţinut să precizeze că sex appeal-ul şi nivelul de creativitate din compania care îl va angaja vor creşte considerabil datorită lui.

Niek a primit nu mai puţin de 50 de oferte de muncă şi a ales să se angajeze la o firmă de PR.

Noua versiune a site-ului său îl arată pe Niek la un birou, alături de o sticlă de şampanie. „În timp ce citeşti asta, Niek a trecut de la chipsuri la şampanie". 



×
Subiecte în articol: somer loc de munca
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close