Antena 3 CNN Externe Înainte de a muri, miliardarul de la Red Bull le-a dat tuturor angajaților un bonus important: "un ultim mulțumesc"

Înainte de a muri, miliardarul de la Red Bull le-a dat tuturor angajaților un bonus important: "un ultim mulțumesc"

Mii de angajaţi ai companiei Red Bull au primit luna trecută, înainte de a muri fondatorul companiei, cel mai bogat om din Austria, un bonus substanţial.

Înainte de a muri, miliardarul de la Red Bull le-a dat tuturor angajaților un bonus important: "un ultim mulțumesc"
Sursa foto: Hepta | DPA Images / Hans Klaus Techt
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2022   •   10:09

După o luptă îndelungată cu cancerul, miliardarul Dietrich Mateschitz, cel mai bogat om din Austria, a dat instrucțiuni clare ca toți angajații săi din țară să primească o primă consistentă. 

Astfel, pe lângă salariile aferente lunii octombrie, mii de angajați au primit câte un bonus de 3.000 de euro, în loc de "un ultim mulțumesc" al miliardarului. 

Născut în 1944 în St. Marein im Murztal, Dietrich Mateschitz nu și-a imaginat niciodată că va ajunge cel mai bogat om din țara lui. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu băutura sa energizantă Red Bull, a reușit să construiască un imperiu și să devină cel mai bogat austriac.

Miliardarul a spus întotdeauna că datorează succesul și efortului angajaților, pe care i-a plătit întotdeauna foarte bine și le-a acordat mai multe facilități. 

Astfel, toți angajații care lucrează direct pentru Red Bull GmbH au mașină de serviciu, angajații care se mută în Austria primesc o subvenție pentru chirie, zborurile pe distanțe lungi în scop de serviciu sunt făcute la clasa business, iar mesele zilnice ale lucrătorilor sunt asigurate de furnizori de top, potrivit presei austriece.

Mateschitz s-a asigurat că toți cei peste 2.000 de angajați din Austria de la Red Bull, dar și de la celelalte companii ale sale, au primit bonusul de 3.000 de euro, potrivit heute.at.

În anul 2022, averea lui Dietrich Mateschitz a fost estimată de revista "Forbes" la 27,4 miliarde de euro, ceea ce-l făcea cel mai bogat om din Austria. 
 

×
Subiecte în articol: red bull bonus Dietrich Mateschitz
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close