Antena 3 CNN Externe Incendiu de proporţii pe dealurile Hollywood-ului

Incendiu de proporţii pe dealurile Hollywood-ului

Incendiu de proporţii pe dealurile Hollywood-ului
31 Mar 2007   •   14:08

Un incendiu de proporţii a izbucnit ieri pe dealurile Hollywood-ului. 200 de pompieri au fost mobilizaţi de urgenţă pentru a stinge flăcările, ajutaţi şi de 5 elicoptere. Focul nu a ameninţat zonele locuite. Potrivit autorităţilor, incendiul a fost de origine criminală. Vântul slab a ajutat echipele de intervenţie să lupte cu incendiul, izbucnit lângă un complex imobiliar, din apropierea studiourilor companiilor Universal şi Warner Brothers.

Flăcările s-au extins rapid mistuind vegetaţia pe o suprafaţă de aproximativ 60 hectare, în partea de nord a dealurilor. Un nor gros de fum se putea vedea de la o distanţă de câţiva kilometri, la aproximativ 500 de metri în spatele celebrelor litere de pe dealurile din Cetatea Filmului. Autorităţile au anunţat că incendiul a fost provocat de o mână criminală. Suspecţii sunt doi adolescenţi în vârstă de 16, respectiv 17 ani, care au fost deja reţinuţi şi interogaţi.

?Am prins cele două persoane care au pus focul. Doi minori s-au predat. Sunt din afara oraşului, cred că din statul Illinois?, declara primarul oraşului Los Angeles, Anthony Villaraigosa. Traficul pe autostrada situată în apropiere a fost afectat, din cauza norului de fum. Incendiul s-a transformat într-un spectacol. Zeci de persoane s-au adunat la poalele dealurilor pentru a face fotografii.

Antena 3

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close