Antena 3 CNN Externe Închisoare subterană secretă dotată cu crematoriu, descoperită în Rusia

Închisoare subterană secretă dotată cu crematoriu, descoperită în Rusia

O închisoare subterană secretă, deghizată într-o cabană și dotată cu un crematoriu care pare a fi destinat oamenilor, a fost descoperită într-un sat abandonat din apropiere de Sankt Petersburg, al doilea oraș ca mărime din Rusia

Închisoare subterană secretă dotată cu crematoriu, descoperită în Rusia
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    20 Iul 2021   •   17:22

Un video publicat de ziarul 47news.ru din Sankt Petersburg arată două celule cu paturi și toalete într-un subsol inundat. Lângă una dintre celule, jurnaliștii au filmat intrarea în ceea ce pare un al doilea subsol, dar inaccesibil din cauză că este inundat.

Accesul la celule din subsol se face printr-un garaj în care pot intra dubițele poliției și care coboară direct în subsol, potrivit imaginilor filmate din curte.

Potrivit 47news.ru, autoritățile au declarat că analiza experților a arătat „rămășițe biologice” în cuptor, dar nu a indicat dacă acestea sunt rămășițe umane sau animale.

47news.ru a spus că echipajul său a vizitat această clădire după ce a fost informat despre existența sa „de către unii migranți care ar fi putut să jefuiască bunurile rămase, dar nu au putut ține ceea ce au văzut pentru sine”.

Jurnaliștii au aflat despre buncărul secret de la câțiva migranți care ar fi furat bunurile găsite în cabană. Potrivit locuitorilor satului Agalatovskoye din regiunea Leningrad, în locul respectiv „a lucrat” Comitetul de Investigații al Rusiei în 2020.

Închisoarea ar fi fost descoperită în urmă cu 3 ani, însă nimeni nu a știut de ea până acum, cu excepția autorităților, potrivit primarului satului.

×
Subiecte în articol: inchisoare buncar crematoriu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close