Antena 3 CNN Externe INCREDIBIL! S-a născut în SUA, dar a fost deportată în Columbia! Vezi cum a fost posibil aşa ceva

INCREDIBIL! S-a născut în SUA, dar a fost deportată în Columbia! Vezi cum a fost posibil aşa ceva

INCREDIBIL! S-a născut în SUA, dar a fost deportată în Columbia! Vezi cum a fost posibil aşa ceva
Sursa foto: Foto: /www.rawstory.com
05 Ian 2012   •   13:10
O adolescentă din Dallas trăieşte, de mai bine de un an, un coşmar de necrezut. Confundată cu o imigrantă ilegală, fata a fost expulzată în Columbia, fără să aibă nicio legătură cu acea ţară sau măcar să vorbească limba spaniolă. Iar acum a ajuns la închisoare, în timp ce rudele sale din Statele Unite fac eforturi disperate s-o readucă acasă.

În 2010, pe când avea doar 14 ani, Jackadrien Turner a făcut greşeala care avea s-o coste scump. Deprimată de moartea bunicului său şi de divorţul părinţilor, a fugit de acasă. După câteva luni, a fost arestată pentru furt la Houston. De ruşine, le-a dat poliţiştilor un nume fals iar de aici povestea devine de-a dreptul absurdă.

Întâmplător, numele corespundea cu al unei imigrante ilegale columbiene, cu opt ani mai în vârstă decât Jackadrien. Dar agenţii federali nu s-au mai ostenit să-i verifice identitatea şi au trimis-o direct în Columbia.

La început, columbienii au fost binevoitori: au eliberat fata care nu mai ştia, efectiv, pe ce lume se află şi i-au dat un permis de muncă. Dar, fără să cunoască limba ţării, ei nu-i rămâneau decât muncile cele mai grele, de care se plângea prin mesaje pe Facebook. Aşa a dat de ea bunica sa care nu încetase s-o caute.

Bunica a pus în alertă autorităţile americane iar ambasada americană din Bogota a primit ordin să repatrieze fata. Numai că, între timp, columbienii o băgaseră în închisoare iar acum, nu se ştie de ce, nu mai vor să-i dea drumul. Bunica sa speră, totuşi, s-o revadă cât de curând şi mai ales să primească explicaţii şi scuze de la cei vinovaţi de confuzie.




 

 

×
Subiecte în articol: Dallas Columbia
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close