Antena 3 CNN Externe INCREDIBIL. Un grup de turişti români a rămas fără autocar în Italia. A fost furat din faţa hotelului

INCREDIBIL. Un grup de turişti români a rămas fără autocar în Italia. A fost furat din faţa hotelului

INCREDIBIL. Un grup de turişti români a rămas fără autocar în Italia. A fost furat din faţa hotelului
01 Sep 2012   •   23:11

Un grup de turişti români a avut parte de o surpriză rară în timpul unei vacanţe în Italia. Autocarul care îi transporta a dispărut din faţa hotelului de 4 stele unde se cazaseră. Iar poliţiştii italieni nu reuşesc să îi dea de urmă. Asta şi pentru că nici până acum nu au venit să înregistreze plângerile turiştilor.

În parcarea acestui hotel de lângă Roma, autocarul de 100.000 de euro a dispărut de parcă ar fi fost un portofel. Turiştii şi şoferul maşinii au făcut descoperirea chiar a doua zi de la sosirea la hotelul din Pomezia.

Am parcat autocarul ieri seară lângă hotel şi azi de dimineaţă când am vrut să merg la maşină, nu mai era.

Le-a fost clar că maşina cu număr de Constanţa, care îi fusese închiriată unui operator turistic din Bucureşti,  fusese furată. Aşa că şoferii că s-au dus să reclame incidentul la Poliţie. Acolo, lucrurile s-au complicat.  Oamenii au luat legăturia şi cu Ambasada României la Roma.

Chiar dacă o parte din bagaje le-a dispărut odată cu autocarul, vestea bună pentru turişti a fost că nu au rămas blocaţi.

Pentru firma de transport, fiecare oră care trece înseamnă şanse tot mai mici ca maşina să fie recuperată. Autocarul ar putea să fie scos din ţară sau, şi mai rău, dezmembrat. Oamenii speră ca imaginile filmate de camerele de supraveghere să rezolve cazul.


×
Subiecte în articol: turisti romani
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close