Antena 3 CNN Externe INCREDIBIL! Vântul puternic A ZBURAT de pe şine un TREN DE MARFĂ: "Parcă erau nişte cartoane" (VIDEO)

INCREDIBIL! Vântul puternic A ZBURAT de pe şine un TREN DE MARFĂ: "Parcă erau nişte cartoane" (VIDEO)

INCREDIBIL! Vântul puternic A ZBURAT de pe şine un TREN DE MARFĂ: "Parcă erau nişte cartoane" (VIDEO)
28 Apr 2015   •   12:27

O furtună puternică a făcut ravagii în sudul statului american Louisiana. Sute de mii de persoane au rămas fără alimentare la reţeaua de electricitate şi mii de călători au rămas blocaţi la sol pe Aeroportul Louis Armstrong, din cauza intemperiilor.
Rafalele de vânt puternic au răstrurnat un tren de marfă care circula pe un pod din New Orleans.

Garnitura de tren, aparţinând companiei Union Pacific Railroad, a căzut de pe podul Huey P. ieri seară.
Ploaia toerenţială a fost însoţită de rafale de vânt ce depăşea 100 de km/h. Autorităţile locale au emis alertă de tornade în mai multe zone.

"Din cauza condiţiilor meteo, 11 vagoane de marfă au deraiat şi au căzut de pe calea ferată Huey P. Long Bridge. Vagoanele erau goale şi nu transportau materiale cu risc biologic. Nu s-au înregistrat scurgeri de carburant şi din fericire nu s-au înregistrat victime", a declarat  Jeff Davis, un reprezentant al autorităţilor.

Un martor, care a filmat întreaga scenă spune: "Am avut mare noroc. Plecasem de la farmacie şi vagoanele au căzut chiar în faţa mea. Vântul le-a zburat ca pe nişte cartoane!"


×
Subiecte în articol: furtuna puternica
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close