Antena 3 CNN Externe India: Doi oameni au murit şi zeci de persoane sunt prinse sub dărâmături, după prăbuşirea unui bloc din Mumbai

India: Doi oameni au murit şi zeci de persoane sunt prinse sub dărâmături, după prăbuşirea unui bloc din Mumbai

India: Doi oameni au murit şi zeci de persoane sunt prinse sub dărâmături, după prăbuşirea unui bloc din Mumbai
de M.T.    |    11 Iun 2013   •   09:22

Imagini cutremurătoare în oraşul indian Mumbai! Cel puţin doi oameni şi-au pierdut viaţa şi zeci de persoane au fost prinse sub dărâmăturile unui bloc care s-a prăbuşit puţin după lăsarea serii.

Sute de oameni, localnici şi pompieri deopotrivă, au intrat în lupta contra-cronometru pentru a îi salva pe oamenii rămaşi în viaţă.

Bubuitura extrem de puternicã i-a scos din case pe vecini care au sărit în ajutorul oamenilor prinşi sub dărâmături.

„Eram acasă la un prieten, care stă chiar în clădirea alăturată. Am auzit un zgomot puternic şi am crezut că a avut loc un accident. Când am ieşit să vedem ce s-a întâmplat, era foarte mult praf. Am crezut că a avut loc o explozie, dar când s-a risipit norul de praf am văzut că s-a prăbuşit o clădire şi că mai mulţi oameni erau prinşi sub dărâmături”, povesteşte un localnic.

Sute de oameni, localnici şi pompieri deopotrivă, şi-au riscat vieţile şi s-au căţărat peste rămăşiţele clădirii pentru a ajunge la supravieţuitori, chiar dacă ce mai rămăsese din structură se putea prăbuşi din moment în moment.

Incidentul a venit la doar două luni după ce, tot în Mumbai, un bloc cu şapte etaje s-a prăbuşit şi a luat vieţile a 74 de oameni.

×
Subiecte în articol: India Mumbai
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close