Antena 3 CNN Externe Ghid pentru alegerea celor mai bune locuri în avion | Recomandările unei însoţitoare de bord

Ghid pentru alegerea celor mai bune locuri în avion | Recomandările unei însoţitoare de bord

O însoțitoare de bord a explicat cum ne putem alege cele mai bune locuri într-o aeronavă, mai ales atunci când avem un zbor de lungă durată. Iată şi ce locuri trebuie neapărat să evităm.

Ghid pentru alegerea celor mai bune locuri în avion | Recomandările unei însoţitoare de bord
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    18 Apr 2023   •   18:03

Cu toții ne dorim o călătorie relaxantă atunci când alegem o companie aeriană, însă puţini dintre noi ştiu că fiecare companie are o anumită structură a locurilor de care ar trebui să ținem cont, mai ales atunci când avem un zbor de lungă durată.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, o însoțitoare de bord a oferit o serie de informaţii utile privind cele mai bune locuri din avion. 

„Prima dată se elimină scaunele de pe rândurile din mijloc. Rândurile din spate ale fiecărei secțiuni nu se înclină, trebuie să știți asta. Dacă nu ești o persoană înaltă, nu ai nevoie de locurile de urgență. Aici nu ai loc nici să îți depozitezi lucrurile personale. Scaunele și mesele sunt subțiri.

Citeşte şi: "A fost ceva cu totul unic" | Cum a fost tratat un britanic care a călătorit singur într-un avion pe ruta Portugalia - Irlanda de Nord

Scaunele din apropierea unei toalete chiar miros urât. Recomandă să fie evitate primele cinci rânduri. Următoarele sunt în funcție de preferințele personale. Eu una urăsc să cer voie oamenilor să mă lase să merg la toaletă, așa că eviți scaunele de la fereastră.

Așadar, având în vedere cele spuse, locurile pe care eu le consider ideale pentru zbor sunt 49 C/D/F/G”, a spus însoțitoarea de zbor, pe Twitter.

@jeenie.weenie ? #cabincrewlife ♬ Original sound - JEENIE

Sfaturile sale au fost apreciate de o parte dintre internauți , în timp ce alții au negat că cele recomandate sunt eficiente mai ales pentru zborurile lungi.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close