Antena 3 CNN Externe Însoțitoare de zbor, atacată de un pasager, într-un avion din SUA

Însoțitoare de zbor, atacată de un pasager, într-un avion din SUA

O stewardesă din Statele Unite a fost bătută în avion de o pasageră, în timpul unui zbor intern al companiei americane Southwest Airlines.

Însoțitoare de zbor, atacată de un pasager, într-un avion din SUA
Sursa foto: BBC
de Alexandra Ionescu    |    30 Mai 2021   •   15:39

Scandalul a izbucnit din cauza măștii de protecție, pe care pasagera nu o purta corect, potrivit unei înregistrări video, iar însoțitoarea de bord i-ar fi atras atenția.

Femeia pasager s-a ridicat în picioare și a început să o lovească pe stewardesă. Însoțitoarea de bord a rămas fără doi dinți.

Ceilalți pasageri au sărit în ajutorul însoțitoarei de bord.

„Conflictul a escaladat foarte repede”, a povestit una dintre călătoarele martore la scenele violente. În cele din urmă, agresoarea a fost arestată.

Astfel de situații sunt tot mai dese în Statele Unite, potrivit Autorității Federale Aviatice, în acest an fiind raportate 2.500 de incidente asemănătoare. Cele mai multe au legătură cu purtarea măștii de protecție.

American Airlines suspendă vânzarea de băuturi alcoolice la bord până pe 13 septembrie din cauza acestui scandal, și al altora similare.

De la începutul anului, au fost raportate aproximativ 2.500 de astfel de incidente, printre care 1.900 erau legate de refuzul de a purta masca în avion, potrivit BBC.

×
Subiecte în articol: bătaie avion stewardesa mască
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close