Antena 3 CNN Externe Irina Abramovici: Nu e uşor să trăieşti cu un om care are o avere de 18,5 miliarde de euro

Irina Abramovici: Nu e uşor să trăieşti cu un om care are o avere de 18,5 miliarde de euro

Irina Abramovici: Nu e uşor să trăieşti cu un om care are o avere de 18,5 miliarde de euro
13 Noi 2008   •   11:54

La aproape un an de la divorţ, Irina, fosta soţie a miliardarului rus, Roman Abramovici, a dezvăluit ediţiei ruseşti a revistei OK cum e să trăieşti alături de un om a cărui avere se ridică la 18,5 miliarde de euro. Departe de a fi un basm. Aşa a descris Irina, în câteva cuvinte, cei 16 ani de căsnici cu oligarhul rus.
Sentimentul de insecuritate şi violenţă au deranjat-o cel mai mult pe aceasta în timpul căsniciei. ?Ne schimbam numerele de mobil în fiecare săptămână, pentru ca nimeni să nu-mi poată lua urma? a declarat Irina, potrivit "Cotidianul". Prezenţa constantă a bodyguarzilor o neliniştea pe rusoaică şi pe cei cinci copiii ai cuplului.
?Ne-am dat seama că nu putem să ne ascundem copiii şi să nu le arătăm lumea reală. De aceea, îi duceam la teatre şi muzee înconjuraţi de o armată de bodyguarzi? a mai spus Irina. Pe de altă parte, Roman era acomodat cu situaţia şi trata totul cu foarte mult calm. Totuşi, pentru ea şi pentru copii, presiunea banilor devenise mult prea mare.
Roman Abramovici are 40 de bodyguazi care îi păzesc fiecare mişcare. Suma destinată protecţiei rusului se ridică la nu mai puţin de 1,4 milioane de dolari anual. Salariul persoanei care se ocupă cu organizarea protecţiei lui Abramovici, Mark Skip, fost ofiţer SAS, se ridică la 240.000 pe an.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roman Abramovici
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close