Antena 3 CNN Externe O italiancă a mințit că are cinci copii, ca să nu muncească, și a primit indemnizații de peste 100.000 de euro de la stat

O italiancă a mințit că are cinci copii, ca să nu muncească, și a primit indemnizații de peste 100.000 de euro de la stat

O femeie din Italia a inventat 12 sarcini și a pretins că ar fi născut cinci copii, doar ca să nu muncească, dar să fie plătită. Prejudiciul este de peste 100.000 de euro, bani încasați de la stat fără să aibă dreptul.

de Naty Badea    |    10 Feb 2024   •   18:07

O femeie din Italia a făcut tot ce i-a stat în putință ca să nu muncească și să câștige o grămadă de bani. Femeia a reușit să escrocheze statul italian cu nu mai puțin de 111.000 de euro, după ce a mințit că a avut 12 sarcini și că ar fi născut cinci copii, pe care i-a înregistrat oficial, le-a dat nume, aveau chiar și cod numeric personal, însă aceștia nu existau.

De fapt, singururl lucru pe care l-a născut femeia a fost doar un plan diabolic pe care l-a pus în aplicare.

Femeia, cu vârsta curprinsă între 45 și 50 de ani, a falsificat documente și acte medicale, plastografiind semnătura medicilor. Totul a fost pus la punct pentru ca femeia să fie în concediu de maternitate și să încaseze ani la rând indemnizația din partea statului italian.

Totul a ieșit la iveală când atât angajatorul său, cât și colegii și-au dat seama că trebuie să fie ceva suspect la mijloc cu un număr atât de mare de sarcini și au anunțat autoritățile.

Autoritățile s-au sesizat și au deschis o anchetă, care a scos întreg adevărul la iveală. 

Femeia a fost condamnată la un an și opt luni de închisoare pentru fals, uz de fals și înșelăciune.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close