Antena 3 CNN Externe JAF ARMAT ca-n filme! Coloana oficială a unui prinţ saudit a fost ATACATĂ în Paris (VIDEO)

JAF ARMAT ca-n filme! Coloana oficială a unui prinţ saudit a fost ATACATĂ în Paris (VIDEO)

JAF ARMAT ca-n filme! Coloana oficială a unui prinţ saudit a fost ATACATĂ în Paris (VIDEO)
18 Aug 2014   •   15:10

Mai multe persoane mascate şi înarmate cu puşti Kalashnikov au atacat coloana de maşini a unui prinţ saudit, care circula pe străzile din Paris.
Din primele informaţii, furnizate de către poliţia franceză, reiese că hoţii au furat 250.000 de euro şi "documente sensibile" fără a trage niciun foc de armă.

Jaful ca-n filme a avut loc duminică seară, în nordul capitalei franceze (regiunea Porte de la Chapelle), în timp ce convoiul princiar se îndrepta spre aeroportul Le Bourget, după ce în prealabil părăsise sediul ambasadei saudite.

Atacatorii au ştiut exact care era autovehiculul cel mai preţios, ei fiind concentraţi pe o dubiţă de transport. Aceasta a fost furată şi ulterior a fost găsită incendiată în această dimineaţă, în afara oraşului, anunţă poliţiştii, care confirmă că nu s-au înregistrat victime în timpul acestui incident.


Deocamdată nu s-a stablit un cerc de suspecţi, dar se pare că atacatorii ar fi fost interesaţi mai mult de "documentele sensibile", decât de bani, relatează Le Parisien.
"Este vorba de un atac atipic. Este evident că hoţii au beneficiat de informaţii foarte precise, au acţionat la pont, iar maniera de operare este una rară pentru oraşul nostru", declară o sursă anonimă din rândul anchetatorilor pentru sursa citată.
 

×
Subiecte în articol: franta, paris
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close