Antena 3 CNN Externe Lordul drogurilor e protejat. Mâncarea lui "El Chapo" în închisoare, gustată de un câine pentru a se evita otrăvirea sa

Lordul drogurilor e protejat. Mâncarea lui "El Chapo" în închisoare, gustată de un câine pentru a se evita otrăvirea sa

Lordul drogurilor e protejat. Mâncarea lui "El Chapo" în închisoare, gustată de un câine pentru a se evita otrăvirea sa
de S.T.    |    21 Ian 2016   •   09:38

Un câine este folosit pentru a gusta din hrana lui Joaquin "El Chapo" Guzman pentru a se evita ca lordul drogurilor să fie otrăvit în închisoare, au anunțat miercuri autoritățile mexicane, potrivit AFP.

Puternicul traficant de droguri, arestat la 8 ianuarie la Los Mochis, în statul Sinaloa, este din nou în închisoarea de înaltă securitate de la Altiplano, la circa 90 de km de Ciudad de Mexico, de unde a evadat în mod spectaculos în iulie printr-un tunel săpat sub dușul din celula sa.

Un câine antrenat ('K9') "gustă din hrana care i se dă pentru a se asigura că el nu este otrăvit", a declarat Eduardo Guerrero, responsabil al administrației penitenciare, citat de Radio Formula.

Marți, avocații lui "El Chapo" au denunțat condițiile de detenție ale baronului drogurilor. Autoritățile mexicane au luat măsuri speciale pentru a evita ca "El Chapo" să mai evadeze o dată din închisoare, înainte de o posibilă extrădare în SUA.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close