Antena 3 Externe John Ratcliffe, noul director al Comunităţii agenţiilor de informaţii din SUA

John Ratcliffe, noul director al Comunităţii agenţiilor de informaţii din SUA

21 Mai 2020   •   22:41
John Ratcliffe, noul director al Comunităţii agenţiilor de informaţii din SUA
Sursa foto: Facebook/John Ratcliffe

Senatul Statelor Unite a aprobat numirea lui John Ratcliffe, membru al Camerei Reprezentanţilor şi susţinător al preşedintelui Donald Trump, în funcţia de director al Comunităţii serviciilor de informaţii, informează site-ul de ştiri Axios.com.

Decizia de numire a lui John Ratcliffe în funcţie a fost aprobată cu un raport de voturi de 49 la 44. John Ratcliffe, un aliat al preşedintelui Donald Trump, îl înlocuieşte în funcţie pe Richard Grenell.

Comunitatea serviciilor de informaţii din SUA a fost criticată constant de preşedintele Donald Trump. În plus, agenţiile de informaţii sunt expuse criticilor din cauza ingerinţelor electorale ruse şi scandalului generat de inculparea fostului consilier prezidenţial Michael Flynn.

Politicieni democraţi sunt de părere că numirea lui John Ratcliffe în funcţia de director al Comunităţii serviciilor de informaţii va duce la politizarea activităţilor instituţiilor de securitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close