Antena 3 Externe Juncker: Președintele Trump m-a comparat cu un ucigaș brutal

Juncker: Președintele Trump m-a comparat cu un ucigaș brutal

15 Iun 2018   •   13:37
Juncker: Președintele Trump m-a comparat cu un ucigaș brutal

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a dezvăluit faptul că preşedintele SUA, Donald Trump, l-a comparat cu un „ucigaş brutal“. Asocierea a fost făcută în cursul summitului G7 desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în Canada. 

„Trump mi-a zis săptămâna trecută: «Jean-Claude, eşti un ucigaş brutal». Este pentru prima oară când Luxemburgul devine un astfel de pericol pentru Statele Unite. Cred că a vrut să facă un compliment, dar nu sunt sigur“, a spus şeful Comisiei Europene. 

Vorbind despre tensiunile comerciale existente în prezent între Uniunea Europeană şi Statele Unite, Juncker afirmă că decizia lui Trump de a impune taxe suplimentare la importurile de aluminiu şi de oţel nu poate rămâne fără un răspuns, conform Adevărul

„Nu sunt dispus pentru un război (comercial, n. red.), dar nu accept ca alţii să dicteze ce să facem noi în Europa“, a subliniat el.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close