Antena 3 CNN Externe Kamila Valieva a ratat podiumul olimpic. Patinatoarea rusă a căzut de două ori și a plâns în hotote

Kamila Valieva a ratat podiumul olimpic. Patinatoarea rusă a căzut de două ori și a plâns în hotote

Patinătoarea rusă Kamila Valieva nu a reușit să câștige o medalie la Jocurile Olimpice de iarnă, după ce a căzut de două ori la ultima prestație. Sportiva de 15 ani a plâns în hohote la final.

Kamila Valieva a ratat podiumul olimpic. Patinatoarea rusă a căzut de două ori și a plâns în hotote
Sursa foto: Sky News
de Cerasela Stafie    |    17 Feb 2022   •   18:06

Tânăra de 15 ani era favorită la medalia de aur, după ce a terminar programului scurt de marți pe frimul, dar multiplele greșeli la patinaj liber au făcut-o să coboare pe locul patru, cu un scor total de 224,09.

Tânăra de 15 ani, care se află în mijlocul unei controverse cu privire la un test antidrog efectuat înainte de începerea Jocurilor, a izbucnit în lacrimi pe gheață, la sfârșitul performanței ei la proba individuală.

Valieva a primit autorizație de a concura luni - o decizie care a fost contestată de Comitetul Olimpic Internațional, dar respinsă de Curtea de Arbitraj pentru Sport.

Sportiva a părăsit gheața în lacrimi, după ce a căzut de două ori și a făcut o serie de erori suplimentare. Din tribune s-au auzit strigăte puternice: „Kamila, Kamila, Kamila”.

Shcherbakova, în vârstă de 17 ani, a luat aurul în fața compatriotei ruse Alexandra Trusova, medaliată cu argint, iar japoneza Kaori Sakamoto a obținut bronzul.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close