Antena 3 CNN Externe La doar zece ani, o copilă a primit o ofertă de angajare la Google. Cum a reușit să impresioneze celebra companie

La doar zece ani, o copilă a primit o ofertă de angajare la Google. Cum a reușit să impresioneze celebra companie

La doar zece ani, o copilă a primit o ofertă de angajare la Google. Cum a reușit să impresioneze celebra companie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Feb 2019   •   17:25

O copilă de doar 10 ani a reușit să-i impresioneze pe cei de la Google și să primească o ofertă de angajare. Bineînțeles, după terminarea studiilor. 

Samaira Mehta le-a atras atenția companiilor din Silicon Valley după ce și-a făcut auzită ideea genială de a crea un board game prin care copiii de pretutindeni să poată învăța secretele programării. 

Samaira este plină de idei și își dorește să devină antreprenor. Tatăl ei i-a vorbit, pe când ea avea doar șase ani, despre programare și de atunci s-a îndrăgostit de acest domeniu. Mai târziu puțin, micușa a inventat un joc revoluționar, numit CoderBunnyz, care îi învață pe copii tot felul de lucruri de bază legate de programare. S-a gândit că ar fi o metodă mai mult decât eficientă ca ei să învețe diverse concepte, strategii, lucruri care țin de soluționarea problemelor printr-un joc. 

„Mulţi dintre oamenii care vor să fie antreprenori spun că nu timp din cauza serviciului sau a altor activităţi. Dar, dacă vrei să faci ceva cu adevărat, atunci timpul se va dilata ca să te poţi ocupa şi de pasiunile tale”, a spus Samaira, potrivit BusinessInsider

×
Subiecte în articol: copila Google angajare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close