Antena 3 CNN Externe La o zi după ce i s-a refuzat azilul politic în Spania, Omar bin Laden a fost expulzat şi din Egipt

La o zi după ce i s-a refuzat azilul politic în Spania, Omar bin Laden a fost expulzat şi din Egipt

La o zi după ce i s-a refuzat azilul politic în Spania, Omar bin Laden a fost expulzat şi din Egipt
09 Noi 2008   •   17:08

La numai o zi după ce i-a fost respinsă definitiv cererea de azil politic în Spania, Omar bin Laden, unul din fiii lui Osama bin Laden, a fost expulzat şi din Egipt, ţara în care locuia împreună cu soţia lui, Zaina Alsabah. Cei doi soţi s-au îmbarcat duminică la bordul unui avion care a decolat cu destinaţia Qatar, dar statutul lor legal în această ţară nu este cunoscut. Zaina Alsabah bin Laden a mulţumit Guvernului din Qatar pentru ospitalitate. "Am găsit în sfârşit un loc unde să ne stabilim", a spus ea după aterizarea pe aeroport.
Omar bin Laden nu îşi susţine tatăl în acţiunile sale. De altfel, el a făcut nenumărate apeluri către Osama, pe care nu l-a mai văzut de opt ani, prin care îl îndemna să renunţe la violenţe. Soţia sa spune că refuzul său de a îşi ajuta tatăl este motivul pentru care viaţa lui Omar este pusă în pericol, atâta timp cât locuieşte în Orientul Mijlociu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: azil politic
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close