Antena 3 CNN Externe Letonia. 15 artişti din nouă ţări participă la Festivalul Internaţional de Sculpturi în Nisip (VIDEO)

Letonia. 15 artişti din nouă ţări participă la Festivalul Internaţional de Sculpturi în Nisip (VIDEO)

Letonia. 15 artişti din nouă ţări participă la Festivalul Internaţional de Sculpturi în Nisip (VIDEO)
17 Iul 2010   •   11:16



Letonia găzduieşte zilele acestea festivalul sculpturilor în nisip. 15 artişti din nouă ţări europene şi-au dat întâlnire la ediţia din acest an a competiţiei, care are ca temă "călătoria în timp".

415 tone de nisip. De atât au avut nevoie artiştii care şi-au expus operele de artă în cadrul Festivalului Internaţional de Sculpturi în Nisip, organizat în oraşul leton Jelgava.

Sculptorii s-au întrecut în ingeniozitate. Un om cu aripi de înger, ghemuit la pământ, o copie din nisip înfăţişându-l pe David al lui Michelangelo cu o telecomandă în mână sunt doar câteva dintre sculpturile care pot fi admirate în cadrul festivalului.

Tema aleasă pentru ediţia de anul acesta este "călătoria în timp".

Artişti din Bulgaria, Ungaria, Lituania, Ucraina, Rusia, Spania, Olanda, Marea Britanie, şi, bineînţeles, ţara gazdă, îşi dispută marele premiu. Câştigătorii celei de-a patra ediţii a Festivalului Internaţional de Sculpturi în Nisip vor fi desemnaţi duminică.



Foto: Antena 3

Antena 3

×
Subiecte în articol: letonia nisip artisti
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close