x close

Locuitorii din New York vor să scape de Melania Trump. Inițiativă fără precedent în Statele Unite

de G.S.    |    02 Dec 2016   •   15:56
Locuitorii din New York vor să scape de Melania Trump. Inițiativă fără precedent în Statele Unite Foto: Donald Trump/Facebook

Cetățenii din New York nu o vor pe Melania Trump. Oamenii au făcut o petiție, prin care încearcă să blocheze posibilitatea ca viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite să rămână în New York.

Presa americană a relatat, în luna noiembrie, că Melania și fiul acesteia, Barron, urmează să rămână în New York, pentru ca Barron să poată termina școala.

Protocolul prevede ca președintele Statelor Unite, alături de familie, să se mute în Casa Albă, pe durata mandatului de șef al statului.

De aemenea, semnatarii petiției fac apel la primarul din New York să refuze plata securității pentru soția președintelui ales.

“Refuzăm să plătim 1 milion de dolari în fiecare zi, din banii noștri, doar ca să stea aici. Dacă amândoi au căzut de acord că vor să lucreze așa, nicio problemă, dar să suporte ei cheltuielile. Nu bani publici, care pot fi folosiți pentru drumuri, școli, sănătate sau locuri de muncă”, explică inițiatorii petiției.

Petiția a fost semnată de aproximativ 100.000 de persoane, până în acest moment.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati