Antena 3 CNN Externe La 14 ani, acuzat de crimă. Un elev britanic, suspect că a ucis un copil de cinci ani într-un atac care i-a provocat victimei o durere extremă

La 14 ani, acuzat de crimă. Un elev britanic, suspect că a ucis un copil de cinci ani într-un atac care i-a provocat victimei o durere extremă

Un elev de 14 ani a fost pus sub acuzare pentru crimă, într-un caz în care victima este un copil de cinci ani.

La 14 ani, acuzat de crimă. Un elev britanic, suspect că a ucis un copil de cinci ani într-un atac care i-a provocat victimei o durere extremă
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Oct 2021   •   17:56

"Anchetatorii care investighează moartea lui Logan Mwangy (Williamson), de cinci ani, din Sarn, comitatul Brigend, au acuzat de crimă un băiat de 14 ani",  a declarat publicației Daily Mai un purtător de cuvânt al poliției din South Wales.

Presa din Regatul Unit menționează că acuzatul a apărut în fața unui tribunal de primă instanță din Cardiff, Marea Britanie, pentru a-și confirma numele, vârsta și adresa.

Pe lângă crimă, băiatul de 14 ani a fost acuzat de obstrucționarea justiției.

Pentru că este vorba de un minor, autoritățile nu au dezvăluit numele inculpatului.

Acuzatul urmează să fie audiat la Tribunalul Coroanei din Cardiff, instanță care judecă infracțiunile grave. 

Data provizorie a procesului a fost stabilită pentru 31 ianuarie anul viitor. Procesul ar urma să dureze patru săptămâni.

Până atunci, minorul rămâne în grija autorităților locale.

Crimă în familie? Mama și tatăl victimei, puși și ei sub acuzare

În afara băiatului de 14 ani, au mai fost puși sub acuzare John Cole, 39 de ani, tatăl vitreg al copilului ucis, Angharad Williamson, 30 de ani, mama victimei (foto următoare).

Cole a fost acuzat de crimă și obstrucționarea justiției. Williamson a fost pusă sub acuzare doar pentru obstrucționarea justiției.

Victima de cinci ani a fost găsită moartă în râul Ogmore, lângă parcul Pandy din Brigend,  în data de 31 iulie anul curent, după ce poliția a fost sesizată în privința dispariției copilului.

Logan a fost identificat de bunica sa, Claire Williamson. Copilul a fost supus examinării post-mortem dar cauza exactă a decesului necesită investigații suplimentare.

Ancheta preliminară a indicat că micuțul a suferit o durere "extrem de puternică" în urma unui atac, înainte de a-i fi descoperit cadavrul.

Colaj principal: Logan Williamson (stânga) și echipa de scafandri implicată în căutarea lui (dreapta)

×
Subiecte în articol: Logan Williamson crima cardiff
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close