Antena 3 CNN Externe Londra. Explozie lângă Scotland Yard

Londra. Explozie lângă Scotland Yard

Londra. Explozie lângă Scotland Yard
05 Feb 2007   •   13:47

Atac cu scrisoare capcană în centrul Londrei ! Un plic în care se afla explozibil a sărit în aer luni după-amiaza în capitala britanică, chiar în apropiere de sediul Scotland Yard. În urma deflagraţiei o femeie a fost rănită uşor.

Deflagraţia s-a produs în sediul companiei Capita Commercial Services, o firmă care se ocupă cu încasarea taxelor pentru guvern. Întregul imobil a fost evacuat imediat. Potrivit martorilor, explozia a provocat un mic incendiu, care a fost stins rapid. O femeie a fost rănită uşor la cap, torace şi mâini, a fost spitalizată de urgenţă. Explozia s-a produs la doar câteva sute de metri de sediul Scotland Yard, ceea ce a permis o intervenţie rapidă a poliţiei. Zona a fost izolată şi au fost impuse restricţii de circulaţie. Anchetatorii încearcă acum să găsească autorii atacului. Potrivit presei britanice, nu a fost vorba de un act terorist, ci mai degrabă de o răzbunare.

Alerta în rândul londonezilor este cu atât mai mare cu cât memoria atentatelor de la metrou din 7 iulie şi a celor eşuate din 21 iulie este încă proaspătă.

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close