Antena 3 Externe LOVITURA uriaşă dată Ucrainei: "Putin a organizat BAIA de SÂNGE de la Kiev"

LOVITURA uriaşă dată Ucrainei: "Putin a organizat BAIA de SÂNGE de la Kiev"

de O.P.    |    24 Feb 2014   •   06:09
LOVITURA uriaşă dată Ucrainei: "Putin a organizat BAIA de SÂNGE de la Kiev"

În timp ce Rusia era avertizată de numeroşi înalţi oficiali europeni şi americani să nu intervină militar în Ucraina, Ministerul rus de Externe l-a chemat în ţară pe ambasadorul Rusiei la Kiev.

Între timp, partidele de la Kiev s-au solidarizat cu dorinţele poporului ucrainean. Chiar şi partidul preşedintelui destituit, Ianukovici, s-a întors împotriva sa.

Preşedintele Parlamentului ucrainean, ce asigură preşedinţia interimară în locul lui Ianukovici, încearcă să scoată ţara din război civil.

Partidul preşedintelui înlăturat de la putere s-a dezis de liderul care a băgat ţara în cea mai sângeroasă criză din ultimii 23 de ani.

Oficialii americani şi britanici au avertizat Rusia că ar comite o greşeală gravă dacă ar trimite trupe în Ucraina, o fostă membră a Uniunii Sovietice şi care nu s-a mai aflat de decenii sub sfera de influenţă a Rusiei.

Fostul preşedinte al Georgiei s-a adresat revoluţionarilor de pe Maidan, cărora le-a mărturisit că baia de sânge din revoluţia ucraineană a fost un scenariu bine pus la punct de preşedintele de la Kremlin, Vladimir Putin.

Ca urmare a revoluţiei, preşedintele Ianukovici a fost destituit şi s-a hotărât organizarea de alegeri prezidenţiale anticipate pe 25 mai, la care şi-au anunţat candidatura fostul campion mondial de box, Vitali Kliciko.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close