Antena 3 Externe Lui Assad îi arde de glumă: "Premiul Nobel pentru Pace trebuia să fie al meu"

Lui Assad îi arde de glumă: "Premiul Nobel pentru Pace trebuia să fie al meu"

de G.C.P    |    15 Oct 2013   •   14:24
Lui Assad îi arde de glumă: "Premiul Nobel pentru Pace trebuia să fie al meu"

O glumă bună, făcută la timpul ei, poate descreţi multe frunţi, mai ales într-o situaţie tensionată, aşa cum este cea din Siria. În schimb, una proastă poate amplifica tensiunea.
Asta a aflat şi preşedintele Siriei, Bashar al Assad, atunci când a făcut referire la Premiul Nobel pentru Pace şi la arsenalul chimic sirian.

Conform agenţiei de ştiri France-Press, Assad a spus în glumă că el ar fi trebuit să câştige prestigioasa distincţie internaţională, în locul Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC).

Comitetul Norvegian de Deceranare al Premiilor Nobel a anunţat, săptămâna trecută, că OIAC este laureata din acest an, pentru "eforturi extinse depuse în eliminarea armelor chimice"

Potrivit sursei citate, doar câteva persoane din anturajul lui Assad au gustat gluma acestuia. Peste 100.000 de persoane şi-au pierdut viaţa de la începerea conflictului sirian, iar inspectorii OIAC lucrează în continuare la eradicarea armelor chimice, pe fondul unui război civil acut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close