Antena 3 CNN Externe Măcel în ziua de Crăciun. Şapte persoane, găsite împuşcate într-o locuinţă din Dallas

Măcel în ziua de Crăciun. Şapte persoane, găsite împuşcate într-o locuinţă din Dallas

Măcel în ziua de Crăciun. Şapte persoane, găsite împuşcate într-o locuinţă din Dallas
Sursa foto: Foto:AP/Agerpres
26 Dec 2011   •   07:58

Poliţiştii din Texas au făcut o descoperire macabră chiar în ziua de Crăciun. Şapte persoane, probabil din aceeaşi familie, au fost găsite împuşcate mortal într-o locuinţă de lângă Dallas. Anchetatorii sunt aproape siguri că masacrul a fost comis chiar de una din victime, care şi-a luat viaţa după ce şi-a omorât rudele.

După toate aparenţele, măcelul s-a produs din senin, într-o zi de Crăciun cât s poate de normală. Cele şapte victime, patru femei şi trei bărbaţi din diferite generaţii, tocmai îşi desfăcuseră pachetele cu cadouri. Unele dintre ele au fost surprinse în timp ce curăţau ambalajele pachetelor.

Victimele nu au fost încă identificate, dar se pare că făceau parte din aceeaşi familie, chiar dacă nu toate locuiau în casa unde au fost găsite. Tragedia i-a şocat pe vecini, dar şi pe poliţişti, mai ales că în localitate nu a mai avut loc, anul acesta, nicio crimă

În casă s-au găsit două pistoale, dar deocamdată nu se ştie cine a tras. Anchetatorii sunt, însă, convinşi că făptaşul s-a sinucis. Motivul crimelor rămâne, pentru moment, un mister.


×
Subiecte în articol: masacru impuscat Dallas Crăciun
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close