Antena 3 CNN Externe Marea Britanie. OZN-urile şi fantomele, mai populare decât Dumnezeu

Marea Britanie. OZN-urile şi fantomele, mai populare decât Dumnezeu

Marea Britanie. OZN-urile şi fantomele, mai populare decât Dumnezeu
24 Noi 2008   •   16:24

Britanicii cred mai mult în OZN-uri, extratereştri şi fantome decât în Dumnezeu. Acesta a fost rezultatul unui sondaj recent, informează Telegraph pe pagina electronică. 54% dintre cei intervievaţi cred în Dumnezeu, în timp ce 58% dintre aceştia pun fenomenele supranaturale pe primul loc.
Potrivit aceluiaşi sondaj, femeile sunt mai tentate să creadă în fenomenele supranaturale şi să consulte o ghicitoare sau un mediu. Studiul a fost realizat cu ajutorul a 3.000 de persoane. Un sfert dintre acestea au declarat că au experimentat cel puţin un fenomen supranatural. Un procentaj semnificativ, 37% dintre respondenţi, au susţin că civilizaţiile extraterestre şi fantomele se află la baza sistemului lor de credinţe.
Coincidenţă sau nu, publicarea rezultatelor studiului a avut loc în aceeaşi perioadă cu lansarea DVD-ului lungmetrajului "Dosarele X: Vreau să cred". Ultimul sondaj de acest fel arăta că 68,5% dintre britanici se considerau credincioşi.
În luna octombrie, au fost făcute publice mai multe cazuri de întâlniri misterioase cu OZN-uri relatate de pasagerii unor avioane. Cazurile, date publicităţii de către Arhivele Naţionale britanice acoperă perioada 1986-1992 şi cuprind înregistrările mărturiilor despre presupusele întâlniri cu OZN-uri, precum şi un set de imagini cu obiecte neidentificate înregistrate de radarele turnurilor de control ale traficului aerian.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ozn
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close