Antena 3 CNN Externe Martor al exploziei de la Manchester Arena: „Brusc, am început să vedem pe jos piele jupuită. Încă mai găsesc în părul meu bucăţi de te miri ce”

Martor al exploziei de la Manchester Arena: „Brusc, am început să vedem pe jos piele jupuită. Încă mai găsesc în părul meu bucăţi de te miri ce”

Martor al exploziei de la Manchester Arena: „Brusc, am început să vedem pe jos piele jupuită. Încă mai găsesc în părul meu bucăţi de te miri ce”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Abby Mullen
de S.T.    |    23 Mai 2017   •   14:14

Atentat terorist Manchester Arena

. Martori ai exploziei care a avut loc luni seara la Manchester Arena povestesc că incidentul s-a produs la finalul concertului şi vorbesc despre aglomeraţia creată, despre oamenii care ţipau, fugeau şi se înghesuiau.

Atentat terorist Manchester Arena. Abby Mullen din Airdire, North Lanakshire: „Chiar când ne îndreptam spre ieşire, o bombă a explodat atât de aproape de locul în care ne aflam. Brusc, am început să vedem pe jos piele jupuită şi materii fecale. Erau peste tot, inclusiv pe părul meu şi pe geanta mea. Încă mai găsesc în părul meu bucăţi de te miri ce. Nu ţi-ai imagina vreodată că ţi se poate întâmpla aşa ceva, dar asta dovedeşte că de fapt i se poate întâmpla oricui”, scrie Daily Mail.

Atentat terorist Manchester Arena. O explozie s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Bilanţul victimelor atentatului a crescut la 22 de morţi şi 59 de răniţi, după cum a anunţat marţi dimineaţă şeful poliţiei din Manchester.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close