Antena 3 Externe Maşina de poliţie face "LINIUŢĂ" la o cursă de maşini ILEGALĂ

Maşina de poliţie face "LINIUŢĂ" la o cursă de maşini ILEGALĂ

de G.C.P    |    22 Iul 2013   •   17:05
Maşina de poliţie face "LINIUŢĂ" la o cursă de maşini ILEGALĂ

Poliţia suedeză a negat, luni dimineaţă, faptul că o maşină a forţelor de ordine a luat parte la o cursă ilegală de maşini, pe o stradă din suburbiile capitalei, Stockholm. Autorităţile locale încearcă să demonteze evidenţa surprinsă de un material video, care a fost făcut public de Expressen.

Autorul clipului, care a devenit viral în Suedia, susţine că înregistrarea a fost făcută în ziua de 6 iulie, iar publicaţia a titrat: "Maşină de poliţie participă la o cursă ilegală"

În filmuleţul de mai jos se observă cum o maşină a poliţiei se apropie la "liniuţă" cu o maşină de culoare gri, în faţa lor fiind şi o persoană care pare să dea startul.

Repezentantul poliţiei suedeze, Christian Agdur, a declarat că maşina colegilor săi era în zonă pentru a opri cursa ilegală şi a-i convinge pe "gură-cască" să părăsească zona. El a motivat demarajul în trombă a maşinii de poliţie spunând că echipajul se grăbea să răspundă unei alte solicitări a dispeceratului central.
Agdur a precizat că va fi declanşată o investigaţie internă pentru a elucida circumstanţele şi va reveni cu explicaţii ulterioare.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close