Antena 3 CNN Externe Maşina de poliţie face "LINIUŢĂ" la o cursă de maşini ILEGALĂ

Maşina de poliţie face "LINIUŢĂ" la o cursă de maşini ILEGALĂ

Maşina de poliţie face "LINIUŢĂ" la o cursă de maşini ILEGALĂ
22 Iul 2013   •   17:05

Poliţia suedeză a negat, luni dimineaţă, faptul că o maşină a forţelor de ordine a luat parte la o cursă ilegală de maşini, pe o stradă din suburbiile capitalei, Stockholm. Autorităţile locale încearcă să demonteze evidenţa surprinsă de un material video, care a fost făcut public de Expressen.

Autorul clipului, care a devenit viral în Suedia, susţine că înregistrarea a fost făcută în ziua de 6 iulie, iar publicaţia a titrat: "Maşină de poliţie participă la o cursă ilegală"

În filmuleţul de mai jos se observă cum o maşină a poliţiei se apropie la "liniuţă" cu o maşină de culoare gri, în faţa lor fiind şi o persoană care pare să dea startul.

Repezentantul poliţiei suedeze, Christian Agdur, a declarat că maşina colegilor săi era în zonă pentru a opri cursa ilegală şi a-i convinge pe "gură-cască" să părăsească zona. El a motivat demarajul în trombă a maşinii de poliţie spunând că echipajul se grăbea să răspundă unei alte solicitări a dispeceratului central.
Agdur a precizat că va fi declanşată o investigaţie internă pentru a elucida circumstanţele şi va reveni cu explicaţii ulterioare.

 

×
Subiecte în articol: masina de politie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close