Antena 3 CNN Externe O mașină cu muncitori români, lovită de tren în Ungaria. Două femei au murit

O mașină cu muncitori români, lovită de tren în Ungaria. Două femei au murit

O familie de români a fost implicată într-un accident cumplit, în Ungaria. Mașina, în care se aflau cinci persoane, a fost lovită de un tren. O femeie a murit pe loc, iar fiica acesteia s-a stins din viață la spital, ulterior.

O mașină cu muncitori români, lovită de tren în Ungaria. Două femei au murit
Sursa foto: Baon.hu
de Cerasela Stafie    |    29 Oct 2021   •   18:12

Accidentul a avut loc joi dimineață, la o trecere de cale ferată fără bariere, între localitățile Mélykút și Bácsalmás. Din primele informații, mașina era condusă de o femeie, iar în stanga și în spatele acesteia se aflau mama și bunica ei.

Din cauza unei defecțiuni tehnice, autoturismul a rămas pe calea ferată, chiar în timp ce se apropia un tren. Soferița și alți doi pasageri din autoturism au reușit să iasă la timp.

Mama femeii de la volan s-a grăbit să o ajute pe bunică să iasă din mașină, moment în care trenul le-a izbit în plin. Bătrâna a murit pe loc. Fiica acesteia a fost transportată la spital cu elicopterul, după ce a fost resuscitată cu succes de echipele medicale sosite la fața locului, scrie publicația Baon.hu.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale de la spitalul din Szeged, femeia și-a pierdut viața. Circumstanțele exacte ale producerii accidentului sunt investigate de polițiștii maghiari.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close