Antena 3 CNN Externe Maşini de lux Bentley şi Aston Martin, abandonate pe străzile din New Delhi

Maşini de lux Bentley şi Aston Martin, abandonate pe străzile din New Delhi

Maşini de lux Bentley şi Aston Martin, abandonate pe străzile din New Delhi
Sursa foto: Foto:worldcarfans.com
01 Iun 2011   •   11:07

Un afacerist britanic şi unul sud-coreean au fost acuzaţi de coordonarea unei escrocherii de milioane de euro. Aceştia vindeau automobile de lux pentru care nu plăteau taxe de import. Ajunşi în vizorul autorităţilor, afaceriştii s-au speriat şi au abandonat maşinile pe străzile din New Delhi. Printre autoturismele abandonate se numărau mai multe maşini Bentley şi Aston Martin, informează The Telegraph.

Mai mult de 40 de maşini de lux au fost recuperate de autorităţi de pe străzile din New Delhi. Printre acestea se află mai multe Porsche Panamera, care se vindeau în India pentru 250.000 de lire sterline, un Bentley Continental Supersport, în valoare 350.000 de lire sterline, mai multe Aston Martin (290.000 de lire sterline) şi un Maserati (170.000 de lire sterline).

Printre clienţii afaceriştilor se aflau mai mulţi actori de la Bollywood, dar şi personalităţi indiene din lumea sportului. Deşi erau noi, maşinile erau vândute la preţuri de second-hand. În plus, afaceriştii nu plăteau taxe de import pentru maşini, spunând că sunt destinate diplomaţilor.

×
Subiecte în articol: masini de lux Aston Martin Bentley
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close