Antena 3 CNN Externe Melania Trump, deranjată de o glumă a primei soții a președintelui SUA, ce și-a arogat în glumă titlul de „Primă doamnă"

Melania Trump, deranjată de o glumă a primei soții a președintelui SUA, ce și-a arogat în glumă titlul de „Primă doamnă"

Melania Trump, deranjată de o glumă a primei soții a președintelui SUA, ce și-a arogat în glumă titlul de „Primă doamnă"
Sursa foto: FOTO: FAcebook/ Melania Trump
10 Oct 2017   •   11:43

Ivana Trump, prima soție a președintelui american Donald Trump, a provocat nemulțumirea Melaniei Trump, actuala soție, după ce și-a arogat, în glumă, titlul de „Primă doamnă", relatează AFP și Reuters.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Good Morning America" de pe ABC, Ivana Trump, aflată într-o campanie de promovare a cărții sale „Raising Trump", și-a arogat titlul de „Primă doamnă", într-o glumă care nu a fost bine primită.

„Am numărul direct de la Casa Albă dar nu vreau cu adevărat să-l sun pentru că Melania este acolo", a explicat ea, întrebată dacă mai discută cu fostul ei soț.

„Și nu vreau să creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru că, practic, sunt prima soție a lui Trump. OK? Sunt Prima doamnă, OK?", a adăugat ea râzând.

Prin vocea purtătoarei ei de cuvânt Stephanie Grisham, actuala soție a președintelui american a transmis cu claritate că nu a apreciat gluma.

Melaniei Trump "îi place să trăiască la Washington și este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA", a explicat Stephanie Grisham, citată de canalul CNN. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close