Antena 3 CNN Externe Mesajul emoționant al unei tinere mămici din Herson: ”Îmi este foarte frică. Vă implorăm să ne evacuați! Oamenii mor”

Mesajul emoționant al unei tinere mămici din Herson: ”Îmi este foarte frică. Vă implorăm să ne evacuați! Oamenii mor”

După ce orașul Herson a fost bombardat, iar rușii au preluat controlul, locuitorii au început să intre în panică, pentru că nu pare să mai fie vreo cale de scăpare pentru ei. În aceeași situație este și Tatiana Kosenko, o tânără mămică, care imploră ca locuitorii din Herson să fie evacuați cât mai repede.

Mesajul emoționant al unei tinere mămici din Herson: ”Îmi este foarte frică. Vă implorăm să ne evacuați! Oamenii mor”
Sursa foto: Instagram/ tiana.valeryevna
de Andreea Ştefan    |    03 Mar 2022   •   15:20

Herson!! Continuați să repostați! Avem nevoie de un coridor verde (un tratat de pace, ceva care ne-ar putea salva viețile)!!!! Trag în case, centre comerciale, şcoli, cartiere liniştite şi locuitori, la televizor arată ca totul este sub control, dar este o minciună!

Ei ucid oameni, buncărele sunt viitorul mormânt fratern, nu e nimeni care să ne protejeze! Un bărbat din oraș a fost sfâșiat în jumătate!

Și nu este sfârșitul... vrem să trăim, eu sunt a mamă a unui copil de două luni și îmi este foarte frică, suntem atât de mulți cărora ne este frică. Fă-ne un coridor verde, salvează-ne! 

”Oamenii mor, vă implorăm să ne evacuați!”

În timp ce negocierile sunt în desfășurare și se hotărăsc ce decizie să ia, oamenii mor, vă implorăm să ne evacuați! 

Dragă domnule președinte, reacționează, ajută-ne să ne mutăm din oraș. Locuitorii sunt la limită...!!!!! Blocajele de trafic ajung către Herson, trebuie să evacuăm urgent!!!

Lume, vă rog să ne ajutați! Orașul meu natal este Herson și este sub asediu! Sunt mamă a unui copil de două luni și sunt foarte speriată. Faceți un coridor verdepentru noi, mame și copii către o altă țară, vă rog”, a scris Tatiana Kosenko într-o postare pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Kosenko ?? (@tiana.valeryevna)

×
Subiecte în articol: Herson Război Ucraina Rusia
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close