Antena 3 CNN Externe Meseria care îi aduce unei tinere 1,6 milioane de lire sterline pe an. Lucrează doar patru ore pe zi

Meseria care îi aduce unei tinere 1,6 milioane de lire sterline pe an. Lucrează doar patru ore pe zi

A renunțat la un job clasic dintr-o corporație pentru a deveni milionară. Tânăra recunoaște că nu este nevoie să lucreze mai mult de patru ore pe zi.

Meseria care îi aduce unei tinere 1,6 milioane de lire sterline pe an. Lucrează doar patru ore pe zi
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   18:32

Kat Norton a renunţat la locul de muncă într-o corporaţie pentru a-şi urma cariera de creator de conţinut pe TikTok. Decizia i-a schimbat complet viaţa. 

În iunie 2020, tânăra care locuia la părinții ei era îngropată în datorii din studenţie. Un an mai târziu, fata a început să câştige într-o lună mai mult decât câștigă majoritatea oamenilor într-un an.

@miss.excel

Align charts in Excel ?

♬ Pink Friday Girls - Nicki Minaj

Kat îi învaţă acum pe urmăritorii ei de pe TikTok cum să folosească eficient Microsoft Excel. Contul său de socializare se numeşte de altfel Miss Excel. Doar după câteva săptămâni de când a început să publice videoclipuri în mediul online, tânăra a strâns peste 100.000 de urmăritori.

Citește și: O nouă metodă de înșelăciune pe rețelele de socializare. Cum acționează infractorii asupra victimelor

Ulterior a început să vândă un curs online de Excel, iar două luni mai târziu venitul ei deja depăşea salariul lunar de consultat de management cu normă întreagă.

Când vine vorba despre cum arată o zi din viața ei, tânără povestește pentru The Sun că dimineaţa începe cu o sesiune de yoga, apoi înoată şi face saună. La birou se aşează abia la prânz şi chiar şi atunci îşi alocă doar de la trei la patru ore pentru a face conţinut online sau pentru a se ocupa de vânzări.

×
Subiecte în articol: meserie milionară bogatie
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close