Antena 3 CNN Externe Milionara din SUA, sechestrată de trei români, a depus mărturie: Se băteau cu pumnii în piept încercând să ne înspăimânte

Milionara din SUA, sechestrată de trei români, a depus mărturie: Se băteau cu pumnii în piept încercând să ne înspăimânte

Milionara din SUA, sechestrată de trei români, a depus mărturie: Se băteau cu pumnii în piept încercând să ne înspăimânte
Sursa foto: Foto: Antena 1
21 Mar 2012   •   21:08

Milionara din America a depus mărturie împotriva românilor care au sechestrat-o! Femeia le-a povestit juraţilor că agresorii au intrat mascaţi în casă, urlând precum indienii. Era convinsă că o să moară şi i-a implorat pe români să nu-i răpească nepoţelul de 3 ani. Ieri, la proces, femeia l-a privit în ochi pe fostul ei majordom, românul care a devenit suspectul principal.

Cazul datează din aprilie 2007, când cei trei români au dat buzna în conacul femeii şi au încercat să o forţeze să le dea 8,5 milioane de dolari. Tentativa le-a eşuat, iar cei trei au fugit.

Pe urmele lor a plecat FBI-ul. Prima probă găsită a fost maşina. Aşa au ajuns la Emanuel, suspectul principal. Apoi, au mai găsit o cutie de acordeon în care se aflau otrava şi antidotul cu care au încercat să îşi sperie victimele. Şi aşa au ajuns la un complice, Nicolae Helerea.

Tatăl său, un acordeonist român stabilist în America, a fost chemat deja la tribunal.

După jaful ratat, fiul său s-a întors în România. Celălalt complice, un tânăr din Iaşi, s-a întâlnit acum trei zile cu agenţii FBI.

Împotriva lui Emanuel Nicolescu a depus mărturie până şi fosta lui soţie, care a recunoscut un cuţit folosit la jaf. Dacă juriul îl va găsi pe român vinovat, acesta riscă până la 50 de ani de închisoare.




×
Subiecte în articol: romani otrava
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close