Antena 3 CNN Externe Moment emoționant! El este Bobby, câinele care și-a condus stăpâna pe ultimul drum: "Azi am văzut cu ochii mei dragostea animalelor"

Moment emoționant! El este Bobby, câinele care și-a condus stăpâna pe ultimul drum: "Azi am văzut cu ochii mei dragostea animalelor"

Bobby, un câine care i-a fost alături stăpânei sale până la moarte, a oferit lumii întregi o lecție despre dragoste și prietenie.

Moment emoționant! El este Bobby, câinele care și-a condus stăpâna pe ultimul drum: "Azi am văzut cu ochii mei dragostea animalelor"
Sursa foto:  Agenzia Funebre Cappello | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2023   •   18:30

Imaginea cu patrupedul prezent la înmormântarea stăpânei sale este cu adevărat emoționantă, fiind postată pe pagina de Facebook "Agenzia Funebre Cappello".

"Astăzi am văzut cu ochii mei dragostea animalelor pentru stăpânul lor”, a scris administratorul paginii.

Originară din Italia, femeia care l-a îngrijit pe Bobby, câinele care nu s-a dezlipit nicio clipă de sicriul ei, a murit la vârsta de 84 de ani.

Ceremonia de înmormântare a avut loc în biserica San Folco, din Santopadre, iar după slujbă, Bobby și-a condus stăpâna până la cimitir.

Citește și: Mărturia unui bărbat care a reușit să scape cu viață după ce a fost atacat de un crocodil: "Am putut să-i deschid fălcile pentru a-mi scoate capul"

Cei prezenți au mărturisit că, în timpul slujbei, câinele a încercat să se urce pe sicriu, însă, în final, s-a ghemuit cuminte la pământ, potrivit observatornews.ro.

Imaginea a devenit virală pe internet, fiind o adevărată lecție despre dragoste și prietenie.

 

×
Subiecte în articol: caine înmormântare stapana
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close