Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care niciun angajat Apple nu lua masa cu Steve Jobs

Motivul pentru care niciun angajat Apple nu lua masa cu Steve Jobs

Motivul pentru care niciun angajat Apple nu lua masa cu Steve Jobs
21 Mar 2018   •   17:50

David Black a lucrat la Apple timp de aproape 12 ani înainte de a părăsi compania pentru a-şi înfiinţa propriul start up. Black a declarat că, deşi interacționa cu Steve Jobs doar ocazional, s-a aflat în apropierea lui suficient de mult timp astfel încât să observe cum prezenţa lui influenţa angajaţii.

Spre exemplu, când Jobs îşi lua prânzul pe o peluză din apropierea companiei, angajaţii îşi terminau pauza cu 15-20 minute înainte ca geniul IT să intre în zonă.

„Nimeni nu ocupa locurile de lângă el. Doar pentru că trebuia să fii pregătit pentru acel moment.”, a spus Black. Unul dintre primele lucruri pe care le înveţi la Apple este să fii pregătit să răspunzi la întrebarea „La ce lucrezi acum?”. 

Un alt intern care s-a întâlnit cu Jobs în lift şi i-a spus despre proiectul la care lucru, Jobs i-a cerut să vadă proiectul chiar în acel moment, în lift. „Acesta este motivul pentru care nu voiau să împartă acelaşi spaţiu cu Steve. Erau nevoiţi să îndeplinească diverse sarcini pe loc”, potrivit businessinsider.com.

×
Subiecte în articol: steve jobs masa angajat Apple
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close